J  Í  D  E  L  N  Í  Č  E  K

 

1 6 . 0 9 .   –   2 0 . 0 9 . 2 0 1 9

 

Pondělí

svačina:  obložený toust, šunka, sýr, mléko, okurka (1.1,7)

oběd:      polévka zeleninová s drožďovými knedlíčky (1.1,3,9)

                vinná klobása, brambory, třešňový kompot  (1.1,3,7)

svačina:  kobliha s ovocnou náplní, čaj, jablko (1.1)

 

Úterý

svačina:  chléb, špenátová pomazánka, čaj, okurka (1.1,1.2,3)   

oběd:      polévka mrkvová s bulgurem (1.1)

                hrachová kaše, dušená šunka, červená řepa, banán (1.1,9)

svačina:  selský rohlík, máslo, caro nápoj, mrkev (1.1,7)

            

              

Středa

svačina:  chléb, salámová pomazánka, mléko, paprika (1.1,1.2,7)

oběd:      polévka kuřecí vývar s písmenky (1.1,9)

                zvěřinové ragú, houskový knedlík, minerálka (1.1,7)

svačina:  loupák, mléko, nektarinka (1.1,7)

 

Čtvrtek

svačina:  rohlík, sýrová pomazánka, čaj, mrkev (1.1,7)

oběd:      polévka česneková s opečeným chlebem (1.1,1.2)

                obalované nugety z lososa, bramborová kaše, hruška (1,4,7)

svačina:  chléb, bylinkové máslo, mléko, okurka (1.1,1.2,7)

         

Pátek

svačina:  veka, rybí pomazánka, mléko, rajčata (1.1,7,11)

oběd:      polévka rajčatová s kapáním (1.1,3)

                tvarohové knedlíky s borůvkami a jahodami (1.1,7)

svačina:  chléb, lučina, čaj, banány (1.1,1.2,7)

               

Dobrou chuť

Jídlo určené k okamžité spotřebě

 

Změna jídelníčku vyhrazena.                                      

Pitný režim po celý den.                                                    Vedoucí stravování – Petra Jirásková

                                                                                            Kuchařka – Jana Kutíková