J  Í  D  E  L  N  Í  Č  E  K

 

                                        18.02. – 22.02.2019

 

Pondělí

sv. chléb, máslo, strouhaná mrkev, čaj, jablko (1.1,1.2,7)

ob. polévka kroupová se zeleninou (1.1,9)

halušky s uzeným masem a zelím, ledový čaj (1.1)

sv. mléčný dezert Bobík, mléko, banány (1.1,7)

 

Úterý

sv. houska, pomazánkové máslo, mléko, paprika (1.1,7)

ob. polévka krémová brokolicová (1.1.,7)

zeleninové lečo s vejci, brambory, sirup (1.1.,1.2,3)

sv. chléb, tvarohová pomazánka s kápií, čaj, ředkvičky (1.1,1.2,7)

 

Středa

sv. rýžová kaše s kakaem, čaj, hrušky (1.1,7)

ob. polévka hrachová se smaženým hráškem (1.1,7)

kuřecí roláda, bramborová kaše, mandarinkový kompot (1.1,7

sv. chléb, šunková pěna, mléko, kedlubna (1.1,1.2,7)

 

Čtvrtek

sv. chléb, drožďová pomazánka, nápoj caro, paprika (1.1,1.2,3,7)

ob. polévka zeleninová s kapáním (1.1,3,9)  

krůtí maso po čínsku, rýže, džus (1.1,9)

sv. houska máslo, plátkový sýr, čaj, okurka (1.1,7)

 

Pátek

sv. chléb, pomazánka z tuňáka, mléko, ředkvičky (1.1,1.2,4,7)                                                               ob. polévka z vaječné jíšky (1.1,3,9)

vepřový perkelt, těstoviny, minerálka, jablko (1.1)

sv. makovec, čaj, hroznové víno (1.1,3)

 

Dobrou chuť

zeleninové lečo s vejci, brambory, sirup (1.1.,1.2,3)

 

 

 

Jídlo je určené k okamžité spotřebě

 

 

Změna jídelníčku vyhrazena.            Vedoucí stravování - Petra Jirásková                                     Pitný režim po celý den                       Kuchařka - Jana Kutíková